AKU NAK ROGOL KAU!!!

Kalau dah berhutang tu, silalah bayar
Uruskan kewangan anda dengan baik dan jangan berjudi.

Share apda rakan anda unutk pelajaran hidup.

Jangan lupa subscribe ASA Production untuk video lagu mantul!

IG : @teambuathal88
FB : Team Buat Hal
Hp : +601162129772 (Kamal)

#teambuathal #syafiqahmad #asaproduction #tbh #tbharmy

[

Newsletter

Enter your email address to subscribe to this site and receive notifications of new posts by email.

34 Comments

  1. korang okay tak ni? SEMENTARA TUNGGU.
    LAYAN VIDEO KAT LINK NI



    Dan jangan lupa 10 April ni jumpa ahli TBH pada pukul 11am – 5pm kat Butik TEAMBUATHAL x SIMPLYGORGEOUS di Bangi Gateway!!!

  2. Gila Gempouk Tampar sekali dh pingsan…. Lagi satu, Asal ek pompuan tu xnak lari kt luar talifon Poliss padahal Channel ni ade buat Content kesalahan Drama Melayu………..😅😂

  3. Utang along x dk lesen bergini lah jadi nya.. Video abg semuanya ada msj dn bermanfaat… Good job bang sya x sabar nk tunggu sambunganya ini.. ☺

  4. Nak buat content jangan letak nama macam tu.. boleh mengundang kan fitnah. Dan dapat dosa free. Sekarang zaman fitnah dajjal.. hati ii bila nk buat content atau nama video jgn salah cara nnti account ni report di banned baru menyesal. So lepas ni jgn buat begini lagi. Kalau boleh edit nama tuh. Pesanan dari cyber security.

  5. Dari saya kepada sahabat semua. Saya mendoakan saudara dan saudari muslimin semua. Ya allah selamatkan saudara dan saudari muslimin kita dari zalim2 dunia ya allah rahmatilah kami dari seluruh umat islam kami ummah ameen summa ameen ya rabbol Alamin..From Malaysia. I praying for all of you muslims brother and sister. Ya allah save our all muslims brother and sister from zalim2 the world ya allah give mercy us from our all muslims ummah ameen summa ameen ya rabbol Alamin

Leave a Reply