TERJAH RUMAH ASA PRODUCTION !!! ( TEAM LAMA ISARB SHAH)

Untuk video kalini aku collab dan terjah bersama ASA Production. Rasa berbesar hati sangat sebab dapat berjuma dengan Youtuber macam diorang ni. Layanan fuh tak payah cakap lah diorang ni semua humble gila2. Yang paling best lagi sebab aku dapat buat vlog dan sembang santai dengan Team Asa production ataupun dikenali sebagai Team Buat Hal. Korang nak tahu apa kami sembang? tengok video sampai habis!

Dre Camera apa kau pakai untuk vlog ?
Vlogging Camera :
Camera :
Tripod :
Vlogging Tripod :
Lens 75 Mm :
Lens 50 Mm :
Wireless Microphone :
Wireless Microphone Social Experiment :

Barang Setup Youtube ?
LED Ring Light :
RGB LED light String :
Microphone Untuk Streaming :
Webcam Untuk streaming :
Speaker Untuk PC :
Headphone :
Keyboard :
Nak beli barang gadget murah? Guna Code Nama Adreez Azlan

Follow Adreez Azlan on
Instagram :
Twitter :

Guest in the video
ASA PRODUCTION :
SYAFIQ AHMAD :
AKMAL AZWAR :

SUBSCRIBE YOUTUBE CHANNEL ASA PRODUCTION! SUPPORT SAMPAI 1 JUTA SUBSCRIBERS!!

#DreTerjah

https://www.youtubepp.com/watch?v=–zMctMa-gs

Newsletter

Enter your email address to subscribe to this site and receive notifications of new posts by email.

37 Comments

  1. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

  2. Korang punya perangai hasad dengki ni kan boleh simpan dalam peti besi tau,memang patut lah shah keluar dari kumpulan korang dan aku memang sokong shah dengan keputusan dia untuk keluar dari kumpulan ASA yang suka hasad dengki ni

  3. X perlu nak kutuk atau perli sesiapa. Patut support each other . Saingan dan kejayaan jadikan sumber inspirasi dlm melahirkan content yg bermutu .

  4. Ak tengok geng Asa production ni Tua tua dah belaka.. Tapi sayang tak Matang.. Dok perli geng Isarb Clan yang masih remaja dari awal sampai kesudah video.. Isarb Clan relaks je buat content.. Asa Production gelabah pulak.. Yang Tukang Interview ni pun satu Hal.. Lapar kepada Populariti.. Jadi Batu API.

    Be mature la Mat..

  5. Sape yang sudi???

    Please Like🙏❣️ jangan lupa subscribe channel saya ya🙏❣️ support 2k please🙏
    saya perlukan 200000 watch hour lagi😊 saya amat hargai kalau korang Bantu saya🙏❣️ terima kasih banyak banyak semoga dimurahkan rezki Dan dapat pahala amin🙏🙏❣️

  6. Kenapa dre ni perlu mansion mansion nama orang isa isarb lah rumah lama isarb shah lah perli perli rumah 1.8k lah naik darah je

  7. Minat ASA production..sbb diorg santai je..x Ada NK tunjuk2 rumah besar la..duit 100ribu laa..cara diorang mcm member2 je

Leave a Reply